Samarbejdspartnere

BIGGER VISION løser opgaver i samarbejde med en række kompetente konsulenter. Vi skræddersyr en løsninger, der kombinerer vores og stor teoretisk og praktisk faglighed. I møder et kompetent hold, der matcher netop jeres udfordringer. Som selvstændige erfarne konsulenter forstår vi vigtigheden af, at alle leverer deres bedste vare – hver gang.

Anne-Marie Dahl, Futuria

Anne-Marie Dahl, Futuria er fremtidsforsker og driver sin egen virksomhed Futuria. Hun er en efterspurgt foredragsholder og har stor erfaring i at arbejde med fremtidsscenarier og strategiske processer. Hun er uddannet cand.scient.pol. med sidefag i psykologi og har tidligere været ansat blandt andet på Instituttet for Fremtidsforskning, som rådgiver på Christiansborg og været sekretariatsleder i en landboforening.

Er forfatter til flere bøger blandet andet “#tvivl – modet til at vælge i et turbosamfund,” Turbineforlaget 2016 og ”Popstars-generationen – nutidens unge, fremtidens arbejdskraft”, Turbineforlaget, 2010

Anne Busk Larsen, HR-Juristen

Anne Busk Larsen, HR-Juristen er en rutineret personalejurist med 15 års erfaring, der kender alle de juridiske snubletråde personaleledere ofte falder over, når en medarbejder har (for) meget sygefravær. Anne er særligt optaget af, at hjælpe virksomheder til at få et bedre arbejdsmiljø og en højere trivsel, ved at håndtere medarbejderspørgsmål ordentligt, korrekt og til tiden.

Anne hjælper desuden virksomheder med at have styr på GDPR på en måde, der er til at forstå for ikke fag-nørder!

Gitte Karlsen, Gittekarlsen.dk  er oprindelig uddannet ingeniør, men har de sidste 17 år som ledelseskonsulent og indehaver af konsulentfirmaet gittekarlsen.dk hjulpet mange ledere i sundhedssektoren med at udvikle og forbedre driften og samarbejdet på arbejdspladsen. Hun hjælper ledere med at optimere samarbejdet på arbejdspladsen, leder- og medarbejderudvikling (JTI typeprofiler), arbejdsgangsanalyser og LEAN (hensigtsmæssigt samarbejde og arbejdstilrettelæggelse) samt ledersparring og coaching.