Ledersparring

Ledersparring åbner for nye muligheder. Det kan være både fagligt og personligt.

Målet er at støtte dig i at få klarhed over, hvordan du når dine ledelsesmæssige mål. Samtidig med at du er leder på en “ordentlig” måde, som du kan stå inde for.

Det kan f.eks. være om dine overvejelser om, hvordan du som personaleleder forebygger stress og sygefravær hos dine medarbejdere. Eller hvordan du får tilrettelagt en forandringsproces, så du får følgeskab til dine beslutninger.

Tænk større

Det kan også være, du har lyst til at tænke stort (tænke større) og mentalt få luft under vingerne. Du får sammen med mig et trygt rum til at afsøge nye muligheder og tænke “skævt”, inden du beslutter dig for, hvad du vil.

Eller også bruger du ledersparring til at identificere, hvilken løsning blandt flere der vil være den rigtige. For dig som leder.

Jeg er god til at fungere som djævlens advokat på din argumentation for – måske svære – beslutninger, du skal træffe. Men det foregår naturligvis på en respektfuld måde.

Efter dine refleksioner under ledersparringen vil dine svar falde lettere, når medarbejdere beder om begrundelser for dine ledelsesbeslutninger.

Du opnår klarhed

Gennem ledersparring opnår du overblik og klarhed til at se din situation, ressourcer, relationer og handlemuligheder i forhold til at nå nye mål.

Konkret kan det dreje sig om at få overblik over, hvordan du når de mål, du har sat dig for at nå. Du får hjælp til at blive konkret om, hvordan og hvornår det skal foregå.

Der er 100% fortrolighed om ledersparringen.

Anne Sophie Hensgen, BIGGER VISION

Skriv dit navn her – så kontakter jeg dig om, hvordan jeg bedst hjælper dig med at udøve sund ledelse

Felter med *, skal udfyldes.

Dit navn *

Din e-mail *

Din virksomhed

Dit telefonnummer *

Skriv en besked *

Book ledersparring

Ring 2360 6699 eller skriv til Anne Sophie på info@biggervision.dk

Hvad siger lederen

“Imponerende god”

“Jeg bruger jævnligt Anne Sophie Hensgen til coaching. Hun er imponerende god, fordi hun både er konfronterende og nærværende og ambitiøs på mine vegne. Jeg føler mig fuldt forstået og kommer virkelig på arbejde, når jeg er hos hende. Hun får mig til at se ting, jeg ikke selv har fået øje på. Jeg får værktøjerne til at gøre noget ved det. Hver gang jeg går derfra, er jeg lettet med en større forståelse og har fået handlinger, jeg kan føre ud i livet.

Jeg oplever, jeg bliver klarere på, hvad jeg vil. Jeg kommunikerer tydeligere, og jeg føler mig både mere i balance og med mere personlig power! Og jeg fortsætter hos Anne Sophie.”

Tom Vandsted
Afdelingsleder, Vikon