Ledersparring

Ønsker du at…

 • Nå dine faglige mål og samtidig udvikle din arbejdsplads?
 • Få nye personlige indsigter, der letter din hverdag?
 • Sikre, at du og dine omgivelser har et godt arbejdsmiljø – uanset om det er på den fysiske arbejdsplads eller på distancen?

Så vil jeg gerne hjælp dig!

De sidste 20 år har jeg været ledelsesrådgiver, coach og sparringspartner for chefer, personaleledere og projektledere på offentlige og private arbejdspladser. Jeg kender derfor til lederudfordringer, organisatoriske dilemmaer og alle nuancer af arbejds- og personalemæssige udfordringer.

Som ekstern sparringspartner er jeg ikke “fedtet ind i” din hverdag. Jeg kan se det hele lidt udefra og har et skarpt blik for, hvordan jeg bedst hjælper dig med at nå dine mål.

 

Vil du arbejde med mig, lover jeg, at jeg…

 • Giver dig et trygt og fortroligt rum til at “tænke højt”
 • Hjælper dig til at se forskellige vinkler på din aktuelle situation. Både arbejds- og ledelsesmæssigt og dig som et helt menneske, så dine handlemuligheder træder tydeligt frem
 • Anbefaler konkrete redskaber til, hvordan du lettest stiller fuldt hold på arbejde, giver arbejdsglæde gode vækstmuligheder og optimerer din drift (hvis du ønsker det!)
 • Holder fokus på DINE fremtidige mål – og “hepper” og opmuntrer til du når dem

Ledersparringen kan foregå på…

 • Din arbejdsplads
 • Mit kontor i Vejle
 • En digital platform

Vi finder den for, der passer dig bedst.

 

Kom i gang med ledersparring…

Ring på telefon 2360 6699.

Eller udfyld formularen, så holder vi en afklarende samtale, om jeg er den rette til at være din sparringspartner!

Afklarende samtale om ledersparring

  Felter med *, skal udfyldes.

  Dit navn *

  Din e-mail *

  Din virksomhed

  Dit telefonnummer *

  Skriv en besked *

  Book ledersparring

  Ring 2360 6699 eller skriv til Anne Sophie på info@biggervision.dk

  Hvad siger lederen

  “Imponerende god”

  “Jeg bruger jævnligt Anne Sophie Hensgen til coaching. Hun er imponerende god, fordi hun både er konfronterende og nærværende og ambitiøs på mine vegne. Jeg føler mig fuldt forstået og kommer virkelig på arbejde, når jeg er hos hende. Hun får mig til at se ting, jeg ikke selv har fået øje på. Jeg får værktøjerne til at gøre noget ved det. Hver gang jeg går derfra, er jeg lettet med en større forståelse og har fået handlinger, jeg kan føre ud i livet.

  Jeg oplever, jeg bliver klarere på, hvad jeg vil. Jeg kommunikerer tydeligere, og jeg føler mig både mere i balance og med mere personlig power! Og jeg fortsætter hos Anne Sophie.”

  Tom Vandsted
  Afdelingsleder, Vikon