Forebyg sygefravær – gør det selv

Du laver selv en sygefraværsstrategi

BIGGER VISION har udviklet smart onlineværktøj til dig. Det hedder “Ned med sygefraværet – op med forretningen”.

Hvorfor er det smart for dig, tænker du måske.

Det er det, fordi du og din virksomhed får en bevidsthed om jeres aktuelle ”sygefraværssituation”, som er afgørende for at I målrettet kan ændre den, så flere medarbejdere møder på jobbet.

Omfattende inspirationsmateriale

Indbygget er et meget omfattende inspirationsmateriale. Så selvom du ikke i dag ved meget om forebyggelse af sygefravær, bliver du guidet stille og roligt.

Inspirationsmaterialet kan du desuden bruge som opslagsværk, hver gang du ønsker in put til at vælge en god løsning for din virksomhed.

Resultatet af arbejdet med ”Ned med sygefraværet – op med forretningen” er en sygefraværsstrategi (handleplan) for hvordan du og din virksomhed systematisk forebygger stress og sygefravær i fremtiden.

Din færdige sygefraværsstrategi får du i hånden. Lige til at bruge.

Stor fleksibilitet med onlineværktøjet

”Ned med sygefraværet – op med forretningen” er optimalt, hvis du har et travlt program, men stadigvæk vil være 100% ”hands on”.

Glem alt om hele og halve dage i kursuslokalet. Du har frihed til at bruge værktøjet når det passer dig. Tirsdag formiddag, når du har et hul i kalenderen eller en weekend-eftermiddag, hvor der er ro omkring dig.

Fordi systemet er web-baseret kan du tilgå det PC, telefon og tablet, når du har tid. Det gemmer automatisk, så du altid har dit opdaterede materiale lige ved hånden.

Du får 100% fleksibilitet.

Mere produktivitet for samme lønkroner

I forebygger stress og sygefravær. Sygefraværet falder. Flere medarbejdere møder på arbejde. Derved får du mere produktivitet ud af de lønkroner, du allerede har betalt for. Udgifter til vikarer falder.

Læs mere om onlineværktøjet Ned med sygefraværet – op med forretningen her.

De langsigtede effekter er attraktive

Med flere ansatte på arbejde forbedres dine muligheder for at skabe høj trivsel og stor arbejdsglæde på arbejdspladsen.

Derved bliver det lettere at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.

Få fat i “Ned med sygefraværet – op med forretningen” HER.

Har du spørgsmål til, hvordan online værktøjet fungerer, så kontakt mig. Udfyld felterne nedenfor. Jeg vender hurtigt tilbage!

  Felter med *, skal udfyldes.

  Dit navn *

  Din e-mail *

  Din virksomhed

  Dit telefonnummer *

  Skriv en besked *